Onze werkwijze

Ruiterpad ziet het als haar missie om onvoorwaardelijk hulp en begeleiding te bieden aan mensen met een beperking en hun zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Ruiterpad Zorgbegeleiding Werkwijze

Werkstrategie

De Loods’ met daarin een werkplaats, woonkamer en speelplek wordt door Ruiterpad gehuurd en zal functioneren als ‘eigen stek’ voor begeleiders, cliënten en vrijwilligers van Ruiterpad.

We bieden verschillende activiteiten aan waaronder koken, bakken, lezen, spelletjes doen, knutselen, stoeien op de speelplek, houtbewerking, meubelen maken/opknappen etc.etc. met al deze activiteiten hebben we als doel: respectvol met elkaar omgaan en de sociaal-emotionele ontwikkeling bevorderen.

Onze missie

Ruiterpad ziet het als haar missie om onvoorwaardelijk hulp en begeleiding  te bieden aan mensen met een beperking en hun zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben op een leer- en werkboerderij is ons duidelijk geworden dat een bepaalde groep jeugdigen/(jong)volwassenen tussen wal en schip vallen binnen de nu bestaande zorgverlening. Zij hebben continue (op de achtergrond) ondersteuning, begeleiding en sturing nodig hebben om het dagelijkse leven aan te kunnen.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

 
Contact opnemen